SA REALOM JE OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA! Sada je odlučio da ZAVRŠI karijeru!

Autor:

Sport

28.12.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadan odlazak sa scene iskusnog čuvara mreže.

SA REALOM JE OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA! Sada je odlučio da ZAVRŠI karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji golman madridskog Reala Dijego Lopez završio je višegogodišnju karijeru u 42. godini života.

Španski veteran ovu sezonu je započeo u dresu Rajo Valjekana, ali će istu završiti već u januaru prenosi “Mundo Deportivo”.

Podsetimo, Lopez je čuvao mrežu Viljareala čak pet sezona, bio je prvi golman u periodu od 2007. do 2012. godine, da bi potom prešao u redove Sevilje gde je stao na gol osam puta za celu sezonu.

Međutim, i to mu je bilo dovoljno da uveri upravu Reala iz Madrida da je upravo on idealna zamena za Ikera Kasiljasa, pa je Lopez na Santjago Bernabeu proveo sezonu 2013/14 koju je začinio osvajanjem titule Lige šampiona.

Foto: www.profimedia.rs

Dijego Lopez

Potom su usledile selidbe u Milan, Espanjol u kome je branio čak na 160 utakmica, da bi ove sezone obukao dres "pčelica" iz madridskog predgrađa. Treba reći da tokom duge karijere, Dijego nije uspeo nijednom da se upiše u listu strelaca, kao što to čine pojedine njegove kolege.

Rajo Valjekano je trenutno u sredini Primere, zauzima 11. poziciju na tabeli La lige sa 20 bodova.

Real, inače, deli prvo mesto sa najprijatnijim iznenađenjem španskog šampionata Granadom, obe ekipe su sakupile po 45 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading