LEGENDA OSTAJE VERNA BAVARCIMA: U Minhenu još dve godine!

Autor:

Sport

18.12.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se kao da će završiti karijeru tamo gde je i počeo.

LEGENDA OSTAJE VERNA BAVARCIMA: U Minhenu još dve godine!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Miler, fudbaler Bajerna

Legenda nemačkog fudbala i reprezentacije Tomas Miler odlučio je da produži ugovor sa klubom kome se prvi put na vernost obavezao pre čak 15 godina!

Bajern Minhen je potvrdio da je tridesetčetvorogodišnji fudbaler produžio ugovor sa trofejnim klubom sve do 30. juna 2025. godine, prenosi „Bild“.

Miler ima ugovor sa Bajernom do kraja sezone, a nemački mediji tvrde da je iskusni fudbaler pristao na produženje saradnje sa šampionom Bundeslige.

Sa Milerom razgovarao i trener Bajerna Tomas Tuhel, koji je rekao iskusnom napadaču da bi voleo da produži ugovor sa klubom iz Minhena.

Miler je član Bajerna još od mlađih kategorija od 2000. godine, a za ekipu iz Minhena je odigrao 684 utakmica i postigao 237 golova.

Sa Bajernom je osvojio 32 trofeja i sada je već postao legenda koju će Bavarci dugo pamtiti.

Poznat je po svojim interesantnim objavama na internetu, a skoro je njegov saigrač iz kluba i reprezentacije Leon Gorecka otkrio javnosti kakav telefon nosi Miler i urnebesan snimak postavio na društvene mreže.

Naime Leon je upitao Tomasa da li ga telefon dobro služi, na šta je ovaj odgovorio da je možda vreme za promenu, jer se ponekad malo pregreje.

Upravo je dvojac iz Bajerna bio u nemilosti bivšeg selektora Hansija Flika, koji ih je odstranio sa spiska za prijateljske utakmice protiv Francuske i Japana, a "panceri" su na tim mečevima ubedljivo poraženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading