ZARAĐUJE MILIONE, A NOSI OLUPINU: Nećete verovati KAKO IZGLEDA mobilni telefon Tomasa Milera!

Autor:

Sport

14.12.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skromnost mu je očigledno vrlina

ZARAĐUJE MILIONE, A NOSI OLUPINU: Nećete verovati KAKO IZGLEDA mobilni telefon Tomasa Milera!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Miler, fudbaler Bajerna

Tomas Miler jedan je od najboljih igrača Bajerna iz Minhena, a u ovom klubu proveo je čitavu karijeru.

Punih 16 godina je strah i trepet za protivničke defanzivce, a iako ima 33 godine i dalje je jedan od najboljih napadača u Nemačkoj.

Klub veličine Bajerna iz Minhena poštuje svoje legende, tako da su njegove partije ispraćene i odgovoarajućom godišnjom platom koja iznosi 12 miliona evra.

Mileru dakle novac nije problem, ali se ponaša kao "sav normalan svet".

Njegov saigrač iz kluba i reprezentacije Leon Gorecka otkrio je javnosti kakav telefon nosi Miler, a urnebesan snimak postavio je na društvene mreže.

 

 

Naime Leon je upitao Tomasa da li ga telefon dobro služi, na šta je ovaj odgovorio da je možda vreme za promenu, jer se ponekad malo pregreje.

Upravo je dvojac iz Bajerna bio u nemilosti bivšeg selektora Hansija Flika, koji ih je odstranio sa spiska za prijateljske utakmice protiv Francuske i Japana, a "panceri" su na tim mečevima ubedljivo poraženi.

Flik je platio ceh loših rezultata, nasledio ga je Julijan Nagelsman, a Miler i Gorecka mogli bi da se nađu na spisku putnika za Evropsko prvenstvo koje se održava upravo u Nemačkoj 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading