SRAMOTNE UVREDE ZA IZABRANICU PRESKUPOG ENGLEZA: Multimilioner, elita, a ipak se zadovoljio debelom devojkom!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deklan Rajs i Loren Frajer na udaru.

SRAMOTNE UVREDE ZA IZABRANICU PRESKUPOG ENGLEZA: Multimilioner, elita, a ipak se zadovoljio debelom devojkom!

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs slavi gol protiv Italije

Reprezentativac Engleske Deklan Rajs (24) našao se na meti neprimerenih osuda, a razlog je njegova dugogodišnja devojka, odnosno majka njihovog deteta, Loren Frajer.

Engleski mediji bruke o sramotnom komentaru anonimnog korisnika mreže X, koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju i napisao:

- Deklan Rajs je multimilioner, atletski građen, elitni fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Više ne razumem ovaj svet!

 

 

Deklan Rajs i Loren Frajer u emotivnoj vezi su još iz srednjoškolskih dana, a ljubav je krunisana prošle godine kada su dobili sina Džada

- "Zamislite da birate životnu partnerku na temelju društvenih standarda lepote. Vidi se da imaš sićušni muški ego", "Toliko je toga pogrešnog u ovoj objavi, obriši to", "Vrlo inovativan način da se predstaviš kao neko ko ne zna ni da razgovara sa ženama" - samo su neki od komentara na gore pomenutu objavu, koja je potom obrisana.

 

 

Englez irskog porekla zarađuje skoro 12,5 miliona funti po godini i nije se oglašavao tim povodom. Inače, on je bio glavna zvezda prošlog prelaznog roka kada je za 95.000.000 evra iz Vest Hema prešao u Arsenal. Vezni fudbaler igra odlično za "topdžije", dao je tri gola i upisao dve asistencije u sezoni. Navijači Arsenala stali su uz fudbalera i njegovu izabranicu i ostavljali komentare podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading