JUVENTUS UCENJUJE VLAHOVIĆA: Srbina teraju da se odrekne novca, ili mu se crno piše

Autor:

Sport

09.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Torinu već znaju ko će biti zamena za Dušana ako se ne povinuje ultimatumu.

JUVENTUS UCENJUJE VLAHOVIĆA: Srbina teraju da se odrekne novca, ili mu se crno piše

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović nalazi se u najgorem periodu karijere, bar od kada je stigao u Juventus. Tim iz Serije A nije uspeo da proda Srbina, a sada kada su došli na kodak do potpisivanja novog ugovora nastao je problem oko novca. Stara dama nudi napadaču potpis samo ako on pristane na manju platu, a ako se to ne desi biće još više skrajnut i biće mu dovedena zamena koja će ga zakucati za klupu.

Naime, mediji u Italiji tvrde da Dušan Vlahović ne želi da smanji svoju platu u Juventusu, što je uslov da torinski klub produži ugovor sa srpskim golgeterom, a ukoliko se to ne dogodi Stara dama je spremna da u svoje redove vrati Alvara Moratu. Crno-beli su spremni da svom napadaču ponude produžetak saradnje ugovora koji ističe 2026. godine, a po kojem Vlahović ima 7.000.000 evra po sezoni. Uslov za takvo nešto je da centarfor pristane na smanjenje plate, što on ne želi da učini, prenosi Korijera delo sport.

Kako se navodi, Juventus će se narednih dana sastati sa agentom igrača, Darkom Ristićem, ali ukoliko Vlahović ne potpiše novi ugovor postoji opcija da na leto promeni sredinu. Prema Tutosportu, tim iz torina je spreman da proda svog najvrednijeg fudbalera, ukoliko na adresu torinskog kluba stigne adekvatna ponuda. A nema sumnje da će tako i biti pošto je srpski internacionalac odavno želja brojnih evropskih velikana.

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata

Jedna od mogućih zamena za Vlahovića je Alvaro Morata, koji je četiri godine proveo u Juveu i za to vreme postigao 59 golova u 185 nastupa. Španac je pod ugovorom sa Atletiko za koji uspešno nastupa, ali ima klauzulu po kojoj može da napusti Madriđane ukoliko neko uplati 21.000.000 evra. Njemu ističe ugovor sa "jorgandžijama" sledećeg juna, ali Tutosport navodi da je već postignut dogovor o produžetku saradnje do 2027.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading