EDMUND ADO PROŽIVLJAVA AGONIJU: Fudbaler Crvene zvezde u milionskim dugovima!

Autor:

Sport

11.10.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora da plati 1.224.693 evra!

EDMUND ADO PROŽIVLJAVA AGONIJU: Fudbaler Crvene zvezde u milionskim dugovima!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić, Edmund Ado, Gelor Kanga i Lazar Nikolić

Fudbaler Crvene zvezde Edmund Ado proživljava agoniju! Vezni igrač iz Gane ovog leta stigao je na Marakanu iz Spartka iz Subotica, ali nije opravdao očekivanja. Štaviše, on čak ni je greje klupu srpskog šampiona i svima je postalo jasno da šef stručnog štaba Barak Bahar ne računa na njega.

Ali, to nije jedini problem sa kojim se trenutno suočava. Naime, pojavila se informacija da će svom bivšem klubu morati da uplati sumu veću od milion evra! Konkretno, dužan je tačno 1.224.693 evra moldavskom Šerifu iz kojeg je stigao na sever Srbije. Odluku je doneo arbitražni sud FIFA u postupku koji je pokrenut 7. jula, a u obrazloženju stoji da je vezista iz Gane prekršio ugovor sa Moldavcima bez opravdanog razloga. Takođe, prema pisanju "Mozzart Sporta" navedeno je da Spartak, klub u koji je Ado stigao zimus i ostavio korektan utisak, snosi "solidarnu odgovornost" za isplatu novca.

Što se Ada tiče, samo jednom se našao u protokolu za meč Crvene zvezde od kako je potpisao ugovor, dok u zvaničnim duelima nije upisao nijedan minut. Prethodno je u moldavskom Šerifu bio jedan od najboljih igrača dok su pisali istoriju u grupnoj fazi Lige šampiona pre nekoliko sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading