MARAKANA GRMI: Delije, budite ponosne

Autor:

Sport

11.10.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najveći stadion izgleda šampionski.

MARAKANA GRMI: Delije, budite ponosne

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Šampioni, u Ligi šampiona na šampionskom stadionu, ili kraće Crvena zvezda na Marakani. Srpski prvak odigrao je već nekoliko mečeva na našem najvećem stadionu, a sve delije koje su bile na tribinama mogle su da budu ponosne kako izgleda dom njihovog kluba. Tu je novi teren, sređena je atletska staza, tu su novi natpisi na ćirilici, dok je stadion ulepšan spolja, kao i njegova okolina.

Međutim, najveće promene vidljive su u unutrašnjosti "Rajka Mitića". Klupske prostorije i one namenjene navijačima sa dubljim džepom i specijalnim gostima kluba su u rangu najvećih stadiona u svetu. Jedan od navijača je upravo to želeo da podeli sa svima, pa je snimio video sa ture po Marakani i podelio ga na društvenim mrežama.

Već od samog ulaska na stadion oseća se da je u renoviranje utrošeno puno truda i da se vodilo računa o svakom detalju. Kada se uđe u novu svečanu ložu za koju sezonska karta košta 6.000 evra taj utisak je još upečatljiviji. U prijatljnom ambijentu može da se gleda utakmica, bilo iz zatvorenog ili otvorenog dela. U poluvremenu može da se okrepi hranom i pićem, pa čak i da se odigra partija stonog fudbala. Tu je čak i igraonica za najmlađe.

Uostalom, pogledajte video kako Marakana danas izgleda:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading