BESRAMNI ŠVAJCARCI PONOVO ISPROZIVALI DELIJE: "Navijači NISU GLASNI, a ni tunel im NIJE ZASTRAŠUJUĆ!"

Autor:

Sport

05.10.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet se divi, samo oni ne vide..

BESRAMNI ŠVAJCARCI PONOVO ISPROZIVALI DELIJE: "Navijači NISU GLASNI, a ni tunel im NIJE ZASTRAŠUJUĆ!"

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa odigrali su nerešeno 2:2 u drugom kolu G grupe Lige šampiona pred krcatom Marakanom.

Spektakl je otišao u svet, prelepa koreografija je napravljena pred početak meča, a delije su bile na visini zadatka.

Međutim, švajcarski mediji kao da nisu gledali isti meč, pa oni za atmosferu i buku na stadionu nemaju da kažu ništa lepo.

Prema oceni Blika, navijači Zvezde daleko su slabiji od onih iz Izraela, te su Švajcarcima pristalice Makabija iz Haife u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona napravile "pakleniji" doček nego delije.

Republika

Foto: Republika

Marakana Liga šampiona

 

- Ni koncert zvižduka Delija, tvrdokornih navijača Crvene zvezde, u trenucima kad su fudbaleri Jang Bojsa izlazili na teren, a prethodno prošli kroz takozvani „pakleni“ tunel kako bi se zagrejali 45 minuta pre početka utakmice, nije baš zastrašujući. Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasniji - istakli su iz Blika, pa dodali.

- Beogradski pritisak je trajao još neko vreme. Možda deset minuta. Posle toga je bilo gotovo - zaključili su iz Blika.

Udarili su i po svom čuvaru mreže.

Reakcija Zvezde je bila burna. Golman Raćopi je sve više bio u fokusu kako je meč odmicao, ali se džrao protiv Dragovića, Endijaja, Kataija... Onda dolazi zloslutni 88. minut, koji potpuno menja učinak dotad inače briljantnog Rićopija - ističu švajcarci uz konstataciju da njihov tim treba da bude zadovoljan bodom.

Ostaje utisak da su švajcarci uvek jaki na rečima, a na delu ne pokažu ništa. Atmosfera na njihovim stadionima ne može da se prinese onoj sa Marakane, a navijači su nekoliko klasa ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading