OGLASILA SE UEFA! Zbog rata u Izraelu doneta je VAŽNA odluka!

Autor:

Sport

08.10.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala odložila je sve mečeve izraelskog nacionalnog tima.

OGLASILA SE UEFA! Zbog rata u Izraelu doneta je VAŽNA odluka!

Foto: Ap photo

Evroliga je momentalno reagovala posle zahteva Makabija iz Tel Aviva da odloži njihov naredni duel u najelitnijem klupskom takmičenju, a sada je identičan potez napravila i UEFA.

Evropska kuća fudbala odlučila je da odloži sve utakmice reprezentacije Izraela u svim uzrastima koji su planirani za oktobar, pa zbog toga neće biti odigrani u prethodno planiranim terminima.

Seniorska selekcija neće nastupiti protiv Švajcarske 12. oktobra, baš kao ni tim do 21 godine protiv Estonije istog dana, kao ni 17. oktobra kada je trebalo da se sastanu sa Nemačkom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Reprezentacija do 17 godina takođe neće nastupiti na kvalifikacionom turniru zajedno sa selekcijama Belgije, Velsa i Gibraltara.

Objavljeno je i da će kroz nekoliko dana biti doneta odluka da li će se duel tzv. Kosova i Izraela održati u prvobitnom terminu 15. oktobra.

U saopštenju se navodi da će UEFA pratiti situaciju u narednim danima i nedeljama i u skladu sa dešavanjima doneti adekvatne odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading