BURNA PROŠLOST FUDBALERA JANG BOJSA! Rođeno dete je zbog ZLOSTAVLJANJA poslao u bolnicu!! Dobio je ZATVORSKU kaznu, a sada će NAPASTI i Zvezdu!

Autor:

Sport

04.10.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl na Marakani neće zaobići ni osuđeni zatvorenik.

BURNA PROŠLOST FUDBALERA JANG BOJSA! Rođeno dete je zbog ZLOSTAVLJANJA poslao u bolnicu!! Dobio je ZATVORSKU kaznu, a sada će NAPASTI i Zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas na Marakani igraju meč drugog kola grupne faze Lige šampiona protiv švajcarskog Jang Bojsa.

Utakmica protiv Švajcaraca je prilika da četa Baraka Bahara upiše prva tri boda u najelitnijem klupskom takmičenju, ali će odbrana crveno-belih biti na velikim iskušenjima.

To je zato što tim iz Berna u svojim redovima ima Kamerunca Žan-Pjera Nsamea, koji je džoker ovog tima i mečeve uglavnom počinje sa klupe, ali je u nacionalnom prvenstvu pokazao kako se rešetaju protivničke mreže.

Republika

Foto: Ap photo

 

Dolazak kamerunskog golgetera na Marakanu predstavlja poseban kuriozitet, jer je pre samo osam godina dospeo u centar pažnje svetske javnosti zbog velikog skandala, posle kojeg je čak osuđen na tri godine zatvora uslovno!

Naime, 2015. godine je Nsame branio boje francuskog Anžea i u novembru mesecu pojavio se u bolnici sa svojom bebom kojoj nije bilo dobro.

Njegova ćerka je bila stara samo pet meseci, imala je vrtoglavicu, gubila je svest i pretilo je da u potpunosti izgubi vid. Ekspresnom reakcijom lekarskog tima i hitnom intervencijom, izbegnuti su veći problemi, ali su dalja istraživanja pokazala da je Nsame svoje dete tresao i fizički zlostavljao, zbog čega je prijavljen policiji.

 

 

Tada je napadač Jang Bojsa dobio zabranu prilaska, morao je da se iseli iz porodične kuće, a zatim je i osuđen na tri godine zatvora uslovno!

- To je deo mog životnog toka. Shvatam to kao period iz kojeg crpim snagu koja me čini jačim. Shvatio sam da je život važniji od svega i da do ovog nikada nije trebalo doći. Kad razmislim, osećam se kao da neko nožem dodiruje ranu svaki put kada se pomene. Ali važno mi je samo jedno: da su moja žena i moje dete dobro - pričao je Nsame posle nemilih događaja.

Ubrzo potom Žan Pjerova karijera pošla je uzlaznom putanjom, pošto je zablistao u dresu Jang Bojsa. Međutim, ove sezone u drugom planu i na terenu je proveo tek 434 minuta na 11 utakmica u svim takmičenjima.

Uprkos tome, već je stigao da šest puta zatrese protivničke mreže, zbog čega će defanzivci Zvezde na njega morati da obrate posebnu pažnju. Naravno, ukoliko bude zaigrao na travi stadiona "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PRLJAVO I jadno

04.10.2023 13:27

Niski udarci ,,novinara" .