ISPIT ISTINE ZA ZVEZDU! Bahar polaže NAJVAŽNIJI test! Da li je OVO njegov izbor? (POTENCIJALNI SASTAV)

Autor:

Sport

04.10.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Jang Bojs (21, TV Arena Sport P1, RTS 1) u drugom kolu Lige šampiona.

ISPIT ISTINE ZA ZVEZDU! Bahar polaže NAJVAŽNIJI test! Da li je OVO njegov izbor? (POTENCIJALNI SASTAV)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Posle poraza u prvoj rundi Lige šampiona protiv branioca titule Mančester sitija na Etihadu (1:3), izabranici Baraka Bahara igraju možda i najvažniji meč za ostanak na evropskoj sceni.

Upravo bi dueli protiv Jang Bojsa mogli da odluče da li će se Crvena zvezda dokopati Lige Evrope, ukoliko ne uspe da se domogne druge pozicije u konkurenciji favorizovanog Lajpciga.

Večerašnji meč predstavljaće veliki ispit za trenera srpskog šampiona Baraka Bahara, koji je porazima u prvenstvu od Voždovca (2:3) i Čukaričkog (1:2) na gostovanjima, došao do situaicje da bi i drugi uzastopni u Evropi već značio za klub sa Marakane oproštaj od evropskog proleća u ovoj sezoni.

Najavio je izraelski stručnjak ofanzivniju Zvezdu, u odnosu na onu sa premijere u Mančesteru, kao i da njegova ekipa neće imati pritisak pobede, koja se sama nameće.

Foto: Starsport

 

- Bićemo i te kako ofanzivni, ova utakmica može da nam bude prekretnica u sezoni. Ona može da promeni celi tok sezone. Ali, nećemo imati pritisak. Igraćemo onako kako umemo, trudićemo se da iskoristimo pritisak na najbolji način. Mislim da imamo dovoljno iskustva, kao i mlade igrače koji treba da se dokažu - rekao je Bahar pred ovaj meč.

Očekuje se da Zvezda počne ovaj duel s trojicom štopera, pa bi u tom slučaju ispred najboljeg aktera u Mančesteru, golmana Omrija Glazera, bila trojica štopera. Srđan Mijailović s bekovske pozicije mogao bi da bude prekomandovan da deluje uz dokazani tandem koji čine kapiten Aleksandar Dragović i Naser Điga.

Po levom boku će biti Milan Rodić, a na desnoj strani strelac gola protiv "građana" Osman Bukari. Uloga defanzivnih vezista biće namenjena Hvang In-Beomu i Marku Stameniću, dok bi pozicije ofazivaca imao Mirko Ivanić.

Kao najistureniji biće Šerif Endiaje, ali budući da je Bahar najavio ofanzivniju Zvezdu, ne bi bilo iznenađenje da od prvog minuta u vatru gurne i Žana Filipa Krasoa.

U tom slučaju, tim crveno-belih izgledao bi ovako: Glazer - Mijailović, Điga, Dragović - Bukari, Hvang, Stamenić, Rodić, Ivanić - Kraso, Endiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading