GROBARI U TRANSU: Partizan je spreman za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

04.10.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli očekuju mnogo od ove sezone.

GROBARI U TRANSU: Partizan je spreman za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Omladinci Partizana u sredu od 18 časova u rumunskoj Krajovi igraju prvi meč prvog kola Omladinske Lige šampiona protiv Univerzitate gde će pokušati da ostvare što bolji rezultat, pred revanš koji je na programu 25. oktobra u Beogradu.

Po dolasku u Rumuniju, omladinci Partizana su odradili i zvanični trening na terenima u sklopu stadiona "Jon Oblemenko" u Krajovi.

Stadion kapaciteta 30.983 mesta, sagrađen je 2017. godine i važi za najveći fudbalski objekat tog tipa u Rumuniji.

Trener Nenad Stojaković je rekao da su njegovi izabranici dobili sve potrebne informacije pred start u Ligi mladih u kojoj učestvuju igrači mlađi od 19 godina.

- Uputili smo dečake u ono što ih čeka, od samog mesta, stadiona, pa do specifičnosti vezanih za tim. Lepo je, zaista, kad imaš privilegiju da predstavljaš svoju klub i svoju zemlju u inostranstvu, posebno u najelitnijem takmičenju kada je reč o omladinskoj selekciji - rekao je Stojaković za sajt Partizana.

Igrači omladinske selekcije Partizana počeli su pripreme za ovaj meč još u ponedeljak ujutru, u Beogradu, otkrio je za klupski sajt kondicioni trener Jaroslav Imrek.

- U ponedeljak smo započeli sastankom u Sportskom centru 'Partizan - Teleoptik', da bismo posle toga održali taktički trening i dali igračima jasne ciljeve i zahteve za utakmicu. Trening je bio niskog intenziteta i nije bilo potrebe za oporavkom posle dolaska u hotel 'Lepenski Vir'. Jutros smo, posle doručka, nastavili put Rumunije. I Sportskom centru 'Krajova' smo odradili trening koji je trajao sat vremena - rekao je on.

Dodao je da očekuje od ekipe da pokaže sve što ume i zna.

- Očekuje nas utakmica u 18 časova po lokalnom vremenu. Očekujem da ćemo na terenu demonstrirati sav rad i trud koji smo uložili tokom prethodnog perioda. Naša ekipa je spremna za izazov! Verujem u svakog igrača i znam da će dati sve od sebe na terenu. To je ono što nas čini posebnim - zaključio je Imrek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading