IBRAHIMOVIĆ JE STROG ILI PRAVEDAN RODITELJ? Evo šta je STROGO ZABRANIO svojim sinovima!

Autor:

Sport

02.10.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, kaže Zlatan.

IBRAHIMOVIĆ JE STROG ILI PRAVEDAN RODITELJ? Evo šta je STROGO ZABRANIO svojim sinovima!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih fudbalera u novijoj istoriji, a svakako jedan od cenjenijih napadača, govorio je o svom odnosu prema sinovima, odnosno načinima na koje ih štiti od od uticaja spoljašnjeg sveta, naročito interneta.

To je otkrio u svojoj drugoj autobiografskoj knjizi koja nosi naziv "Adrenalina".

Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice - otkrio je Zlatan.

Deca Zlatana Ibrahimovića na očev zahtev nemaju društvene mreže, a njihove fotografije na društvenim mrežama su prava retkost. 

Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami - poručio je popularni Ibra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading