KRENULO PO ZLU: Ronaldov dolazak je velika greška!

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko kajanje što su doveli Portugalca.

KRENULO PO ZLU: Ronaldov dolazak je velika greška!

Foto: Starsport

Nekadašnji menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je da je klub sa Old traforda napravio veliku grešku kada je 2021. odlučio da vrati portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prenosi britanski "Atletik".

Solskjer je u novembru 2021. godine dobio otkaz posle skoro tri godine na klupi engleskog kluba. Solskjer je sa Mančester junajtedom sezonu 2020/2021. završio na drugom mestu na tabeli Premijer lige.

Engleski klub je uoči početka sezone 2021/2022. doveo Džejdona Sanča i Rafaela Varana i vratio na "Old traford" Kristijana Ronalda, koji je prethodno igrao za Mančester junajted od 2003. do 2009.

- To je bilo teško odbiti i mislili smo da moramo da prihvatimo tu odluku, ali ispostavilo se da je bila pogrešna. Osećaj je bio dobar kada je Ronaldo došao. On je posle potpisa ugovora sa Mančester junajtedom postigao dva gola protiv Njukasla. Old traford se tresao. Ronaldo je tada i dalje bio jedan od najboljih igrača na svetu, izgledao je snažno. Međutim, onda su stvari krenule po zlu - rekao je Solskjer.

Portugalac je kritikovao klub i rekao da ne poštuje trenera zbog čega je u decembru prošle godine otišao u Al Nasr.

Solskjer je izjavio i da Mančester junajted nije mogao da kupi igrače koje je on želeo u klubu.

- Rekao sam odmah da kupimo Erlinga Halanda, pre nego što je zaigrao za Salcburg i Deklana Rajsa. Oni nas tada ne bi mnogo koštali. Pričali smo o Moizesu Kaisedu, hteli smo i Džuda Belingema. Želeo sam i Harija Kejna, ali klub nije imao dovoljno novca posle krize, koju je prouzrokovala korona - objasnio je Solskjer.

On je kritikovao ponašanje pojedinih fudbalera dok je bio menadžer engleskog kluba.

- Neki nisu bili toliko dobri kao što je bilo njihovo mišljenje o sebi. Neću da ih imenujem, ali bio sam vrlo iznenađen kada je par njih odbilo šansu da postanu kapiteni. Takođe, bio sam razočaran kada su neki rekli da neće ni da igraju ni da treniraju, jer žele da napuste klub - rekao je Solskjer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading