ŠTA JE SAD OVO, ZVEZDU NIJE NI SPOMENUO: Javio se Srbin iz Engleske pred start Lige šampiona

Autor:

Sport

17.09.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler govorio o formiranju ekipe, novajlijama, taktici i očekivanjima u eliti, ali ne i o crveno-belima i Sitiju.

ŠTA JE SAD OVO, ZVEZDU NIJE NI SPOMENUO: Javio se Srbin iz Engleske pred start Lige šampiona

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde startovaće u utorak u novoj sezoni Lige šampiona i to na najtežem mogućem gostovanju prvaku Evrope Mančester sitiju. Biće to veliki ispit mogućnosti izabranika Baraka Bahara, pogotovo posle šokantnog poraza od Čukaričkog sa 2:1 u sedmom kolu Superlige. Ako je suditi na osnovu prognoza crveno-belima se crno piše.

Međutim, još više zabrinjava to što Zvezda nikoga ne zanima u Engleskoj, pa ni naše fudbalere koji igraju u Premijer ligi. Tačnije novog golmana Čelsija Đorđa Petrovića, koji je na Stamford bridž stigao iz MLS lige za astronomskim 16 miliona evra, jer u priči o novoj sezoni u Ligi šampiona Zvezdu nije ni spomenuo.

Republika

Foto: prinskirin/tviter

Đorđe Petrović

- Dosta starijih fudbalera je otišlo iz Čelsija, formirana je nova ekipa, potreban nam je period za međusobno upoznavanje, kako bismo upili taktičke detalje u vidu trenerovih zahteva. Kao ekipa imamo neogrančen talenat i kad sve dođe na svoje opet ćemo biti učesnici Lige šampiona i konkurenti za osvajanje Premijer lige. Potrebno je strpljenja za ovaj sastav, na primer ja imam 24 godine, a šesti sam ili sedmi najstariji igrač u svlačionici" - rekao je Petrović za Mozzart sport, pa čak umesto Zvezde spomenuo Čukarički za koji je branio pre odlaska u Nju Ingland:

- Za ovu ulogu me je, između ostalih, spremio i trener golmana Oliver Kovačević, dok smo zajedno sarađivali u Čukaričkom i hvala mu što je imao maksimalno poverenje u mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading