DRAMA NA AUTOKOMANDI PORED ZVEZDINOG STADIONA: Kežman zbog saobraćaja šutirao automobil ŽENE I HTEO DA JE PREBIJE!

Autor:

Sport

09.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

DRAMA NA AUTOKOMANDI PORED ZVEZDINOG STADIONA: Kežman zbog saobraćaja šutirao automobil ŽENE I HTEO DA JE PREBIJE!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Lazar Kežman (21), sin fudbalske legende Partizana i bivšeg reprezentativca naše zemlje - Mateje, bio je akter incidenta koji se nedavno dogodio na Autokomandi u Beogradu.

Naime, Beograđanka A. T. (44) policiji je prijavila najstarijeg Kežmanovog sina nakon što joj je u petak oko podne pretio, psovao i vređao je zbog toga što mu je iz trubila iz automobila. 

- A. T. je u petak Policijskoj stanici Savski venac prijavila da je "smartom" išla iz pravca Autokomande ka Bulevaru oslobođenja, a da je crni džip "mercedes" išao ispred nje tako da je stalno morala da pazi da ga ne udari i da mu je jednom zatrubila. Pošto mu je zatrubila, kako je navela, počeo je da ulazi ispred nje u traku kojom je vozila i onemogućavao joj da nastavi kretanje. Posle izvesnog vremena uspela je da ga zaobiđe, ali je tada mlađi Kežman odlučio da se obračuna sa ženom u "smartu" - otkriva sagovornik Kurira šta je A. T. navela u prijavi.

Potom je usledila prava drama.

- Posle kružnog toka u visini Zvezdinog stadiona presekao joj je put tako što se preprečio ispred njenog automobila, izleteo iz svog "mercedesa", prišao njenom automobilu, koji je morala da zaustavi jer nije mogla da prođe dalje od njegovog džipa. Počeo je da šutira automobil, polomio joj je retrovizor i počeo da vuče prozor koji je bio malo otvoren. Za to vreme vikao je, vređao je i kako je navela, rekao joj: "Kome ti trubiš, sad ću da te išamaram, je l' misliš ako si žensko da nećeš da dobiješ batine" - dodaje.

Lazara nisu mogli da smire ostali učesnici u saobraćaju.

- Opisala je da je veliki broj vozila prolazio drugom stranom bulevara i da su ljudi iz svojih vozila počeli da mu trube i viču da "ostavi ženu na miru", kao i da je jednom muškarcu na to odgovorio "dođi da prebijem i tebe". Tek tada, kako je navela, kada se veliki broj građana umešao u incident, on je otišao u svoj automobil i pobegao, ali je uspela da mu zapiše registarsku tablicu, a kasnije je prepoznala i da je mladić sin proslavljenog fudbalera - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sneza

10.09.2023 04:48

Kakav otac takav i sin.