HLADAN TUŠ ZA DELIJE: Zvezda ostala bez NAPADAČA poslednjeg dana prelaznog roka!

Autor:

Sport

01.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će delije odreagovati na ovo?

HLADAN TUŠ ZA DELIJE: Zvezda ostala bez NAPADAČA poslednjeg dana prelaznog roka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Isidor Vilson, fudbaler Lokomotive iz Moskve, verovatno neće u ovom prelaznom roku pojačati Crvenu zvezdu, kao što su pre neki dan preneli pojedini beogradski mediji.

Vilson se dovodio u vezu sa šampionom Srbije, ali je poslednjeg dana prelaznog roka na korak od odlaska u francusku Ligu 1.

Naime, za Isidora su zainteresovani Lorijen, Mec i Olimpik iz Marseja, a očekuje se da ui poslednjim satima Vilson potpiše ugovor sa nekim od navedenih klubova.

Za usluge napadača Lokomotive iz Moskve se raspitivala i Crvena zvezda, pogotovo nakon što su izvisili za Emanuela Latea Lata, koji je otišao u Midlzboro.

Ipak, ruski klub je insistirao na iznosu od 5,5 miliona evra za prelazak Isidora, što je  predstavljao značajan izazov za Crvenu zvezdu. Šampion Srbije trenutno nije mogao da isprati te finansijske mogućnosti, te se napadač, rođen 2000, okrenuo ka Francuskoj.

Crvena zvezda je juče bila učesnik žreba za grupnu fazu Lige šampiona, a rivali šampiona Srbije će biti Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs, pa ako se na Marakani nadaju prezimljavanju u Evropi, moraće uskoro da dovedu još jednog špica.

Inače, Vilson Isidor je mladi napadač rođen 2000. godine, a pridružio se Lokomotivi 2021. godine nakon dolaska iz Monaka. Postigao je 16 golova na 35 mečeva u ruskoj Premijer ligi, pa nema sumnje zašto je privukao pažnju brojnih evropskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading