ZVEZDA ZNAČAJNO OSLABLJENA PRED LŠ: Navijači se hvataju za glavu - ovo NIJE DOBRO!

Autor:

Sport

01.09.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna uzdanica napustila Marakanu.

ZVEZDA ZNAČAJNO OSLABLJENA PRED LŠ: Navijači se hvataju za glavu - ovo NIJE DOBRO!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Stefan Leković, nastaviće svoju karijeru u španskom klubu Viljarealu.

Talentovani štoper će prvo stići na Pirinejsko poluostrvo kao pozajmljen igrač, što će koštati "Žutu podmornicu" 250.000 evra.

Osim toga, ugovor predviđa penale ukoliko Leković ne dobije garantovane minute. Ako zadovolji rukovodstvo Viljareala, postoji mogućnost da ostane trajno u klubu, uz otkupnu klauzulu od 4.000.000 evra. Takođe, Crvena zvezda će dobiti 20% od bilo koje buduće prodaje igrača.

Foto: fkcrvenazvezda

Stefan Leković u dresu Crvene zvezde

Ranije se spekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani bundesligaški klubovi (Bajern Minhen, Borusija Dortmund i RB Lajpcig), pa čak i Mančester Siti, ali sudbina Stefana Lekovića je izgleda u La Ligi. 

Ovo je jedan u nizu odlazaka sa Marakane, a navijačima se sigurno neće svideti što je još jedan mladi defanzivac, nakon Strahinje Erakovića, napustio naš najveći klub.

Podsetimo, juče je održan žreb za Ligu šampiona, a crveno-beli su izvučeni u grupu G, zajedno sa Mančester sitijem, Red Bul Lajpcigom i ekipom Jang Bojsa, pa ako na Marakani planiraju da ozbiljno "prodaju kožu", treba uskoro očekivati i neka nova imena na našem najvećem stadionu.

Inače, tokom dana se pojavila i informacija da je Zvezda zainteresovana za Mejsona Grinvuda, a u narednim danima ćemo videti koliko je to tačno. Ako jeste, videćemo najveće pojačanje u srpskom fudbalu u 21. veku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Svasta

01.09.2023 23:20

Jak igrac! FOLIRANTI