SJAJNA VEST ZA DELIJE: Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

16.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće na raspolaganju treneru Baraku Baharu.

SJAJNA VEST ZA DELIJE: Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Mirko Ivanić, jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, vratiće se u sastav šampiona Srbije i biće na raspolaganju treneru Baraku Baharu za meč sa subotičkim Spartakom.

Naime, Ivanić je u prvom meču Superlige, protiv Vojvodine, doživeo povredu primicača, propustio je dve prethodne utakmice, ali će se sada vratiti u tim, iako je za očekivati da meč protiv Spartaka počne na klupi za rezerve, a da možda u nastavku uđe u igru.

Fudbaler iz Bačkog Jarka je u pripremnom periodu pokazao da će biti verovatno ključni igrač crveno-belih u ovoj sezoni, pa je jasno da će njegov povratak u tim obradovati navijače, ali i čitav stručni štab Zvezde.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić u dresu Crvene zvezde

Osim njega, pre nekoliko dana je objavljeno da se u tim vraća i Aleksandar Katai, koji je doživeo povredu još u prvoj pripremnoj utakmici, protiv selekcije grada Užica, pa je već nekoliko meseci na poštedi.

Ipak, momak iz Srbobrana se priključio treninzima, radi ravnopravno sa ostatkom tima, ali ga ne treba još neko vreme očekivati u tim Crvene zvezde.

Inače, Crvena zvezda je na sjajan način započela takmičenje u Superligi, upisala je tri pobeda u isto toliko odigranih utakmica, a sada će niz pokušati da nastavi protiv ekipe sa severa Srbije.

Duel između Crvene zvezde i Spartaka je na programu u subotu, od 20 časova i 30 minuta, na najvećem stadionu u našoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading