BAHAR ZABRINUO DELIJE! Šta se dešava sa OVIM fudbalerom! Stigao je kao POJAČANJE, a sada ga NEMA ni na MAPI!

Autor:

Sport

16.08.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani su ga dugo jurili.

BAHAR ZABRINUO DELIJE! Šta se dešava sa OVIM fudbalerom! Stigao je kao POJAČANJE, a sada ga NEMA ni na MAPI!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju da seju strah i formu iz pripremnog perioda, preneli su i na domaće prvenstvo.

Maksimalan učinak u prva tri kola Mozzart Bet Superlige Srbije, zacementirao je izabranike Baraka Bahara na lidersku poziciju i najavio novu dominaciju kluba sa Marakane i u tekućoj sezoni.

Na stadionu "Rajko Mitić" su zaredom padali Vojvodina (5:0) i Napredak, koji je primio gol manje od Novosađana, a potom i na premijernom gostovanju Mladost u Lučanima (4:1), uz imponzantnu gol razliku od 13:1!

Nema sumnje da je Baharov tim već na startu šampionata opravdao visoke ambicije, ali je jedan podatak svim navijačima srpskog prvaka "upao u oči".

Foto: Republika

Edmund Ado

Naime, rukovodstvo crveno-belih je prethodnih godina silno želelo da iz moldavskog Šerifa angažuje Edmunda Adoa! Reprezentativac Gane je stigao na naš najveći stadion, ali zaobilaznim putem, preko subotičkog Spartaka, pa se očekivalo da kao jedno od pojačanja u novom timu Zvezde, predstavlja okosnicu ili bar "zlatnog džokera" u Baharovoj mašineriji.

Izraelski stručnjak, na opšte iznenađenje svih navijača, još uvek nije uvrstio Adoa u tim, iako su protekla 270 minuta superligaške trke.

Iako je Ganjanin najavljivan kao jedan od ključnih šrafova za pravljenje tima koji će se takmičiti u grupnoj fazi Lige šampiona, još uvek čeka svoj debi u crveno-beloj ekipi.

Da li je po sredi povreda, nedisciplina ili manjak kvaliteta Edmunda Adoa u odnosu na konkurenciju, to samo Barak Bahar zna, ali je izvesno da će u dogledno vreme i sjajni vezista dočekati "svojih pet minuta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading