TO SU DECA, NISU UBICE: Šokantna ISPOVEST roditelja jednog od UHAPŠENIH Hrvata!

Autor:

Sport

15.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni pripadnici Bed blu bojsa su i dalje po zatvorima u Grčkoj.

TO SU DECA, NISU UBICE: Šokantna ISPOVEST roditelja jednog od UHAPŠENIH Hrvata!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama iz Zagreba

Mihalis Kacuris, navijač AEK-a, ubijen je prošlog ponedeljka u sukobima sa navijačima Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa.

Naime, Bed blu bojsi, grupa koja podržava Dinamo, stigla je u grčku prestonicu, na meč trećeg kola kvalifikacija, ali ne da bi gledala utakmicu, već da bi u Atini napravila haos.

Nažalost, to se tragično završilo, Kacurisovim ubistvom, a brojni Hrvati su zadržani u pritvoru, gde čekaju saslušanje za svoja dela.

Oni koji najviše strahuju za bezbednost uhapđenih Hrvata su njihovi roditelji. Otac jednog od uhapšenih navijača pristao je da govori za "Dnevnik Nove TV", gde je priznao da je znao da mu sin ide u Atinu.

- Znao sam da ide tamo, kao roditelji smo pokušavali da ga odgovorimo, jer znamo pod kojim okolnostima i gde ide. Dečku od 20 godina možete pričati, ali teško mu možete zabraniti, ako je on to zacrtao, posebno ako ne zavisi od mene, ako je on radio i zaradio za to, imao je novac za put - kaže otac uhapšenog Hrvata.

Foto: Tanjug/AP

Bed blu bojsi, Dinamova navijačka grupa

Ističe i da mu je sin rekao da ide u Avlonu, zatvor na oko 50 kilometara od Atine.

- Sumnjam da su oni, bar ta njegova ekipa, znali šta se sprema. Pretpostavljam da su računali da može biti neka frka, ali da će se baš tako završiti, da je to bio neki cilj, u to ne verujem. Na kraju krajeva to su deca, nisu to neke ubice. Rekao mi je da je OK, da mu se ništa nije desilo, da je čitav, da nije bio povređen i da ga nisu maltretirali. Po negovim rečima momci koji su dole su najviše zabrinuti za roditelje, jer znaju da se oni nerviraju - otkriva otac uhapšenog navijača Dinama.

Videćemo kako će se sve završiti, ali je jasno da Grci spremaju neku vrstu osvete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
vuk

15.08.2023 21:37

otici u drugu drzavu sa namerom da se prave bilo kakvi nemiri govori puno o koeficijentu inteligencije istih.

Roki

16.08.2023 14:28

To je dete kojem ne možeš da zabraniš da ode u stranu zemlju da pravi probleme, jer je odrastao čovek i ima svoje pare!?