HRVATE ČEKA PAKAO: Grci spremili OSVETU - jedna slika iz ZATVORA sve govori! (FOTO)

Autor:

Sport

15.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se dobro provesti hrvatski huligani.

HRVATE ČEKA PAKAO: Grci spremili OSVETU - jedna slika iz ZATVORA sve govori! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Privođenje navijača u Atini

Veliki broj hrvatskih navijača trenutno se nalazi u Grčkoj, gde ih čeka suđenje za ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a iz Atine, koji je prethodnog ponedeljka izboden, a zatim i pretučen do smrti.

Za njegovo ubistvo je uhapšeno petoro navijača, od čega samo jedan Hrvat, međutim, Bed blu bojsi, navijačka grupa Dinama iz Zagreba, je napravila potpuni haos te večeri u Atini, a između ostalog su i 12-ogodišnju devojčicu pogodili kamenom u glavu, dok je sedela u obližnjem kafiću.

Pokušali su pripadnici ove grupe da pobegnu iz zemlje, putem različitih graničnih prelaza, ali je većina uhvaćena, a zatim vraćena u Atinu, gde su se prethodnih dana pojavili na saslušanju, a zatim ih i čeka suđenje u najvećem gradu Grčke.

Kacurisovo ubistvo je podiglo mnogo prašine u ovoj zemlji, a navijačke grupe su se udružile, kako bi se osvetili Hrvatima, za ubistvo njihovog sunarodnika. Jasno je da Bojsima neće biti lako do kraja njihovog boravka u Grčkoj, što govore i slike iz jednog zatvora, u kome će hrvatski huligani biti smešteni.

Čini se da se na Kacurisovom ubistvu neće završiti, grčki navijači su već počeli sa osvetama, a svi se nadaju samo da više neće biti ljudskih žrtava.

Inače, u utorak uveče se u Zagrebu igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ekipa Dinama će na svom Maksimiru ugostiti AEK, u utakmici koju će čitava Evropa pratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
CZ

15.08.2023 12:23

Al' će da ispadaju sapuni,idemoooo