DIBALA SE EMOTIVNO OPROSTIO OD DRUGARA MATIĆA: Francuzi već uramili Srbina u muzeju!

Autor:

Sport

14.08.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezni fudbaler postpisao je s Renom ugovor na dve godine.

DIBALA SE EMOTIVNO OPROSTIO OD DRUGARA MATIĆA: Francuzi već uramili Srbina u muzeju!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Srpski fudbaler Nemanja Matić napustio je Romu i potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim Renom. 

Iskusni vezni fudbaler (35) dočekan je na severu Francuske kao prava zvezda. Bivšem igraču Mančester junajteda i Čelsija navijači su ispred stadiona već pripredili toplu dobrodošlicu, kada su mu skandirali ime, a ništa manje uzbuđeni zbog njegovog dolaska nisu bili ni administratori zvaničnog klupskog tviter naloga. Zaista, Matić je predstavljen baš originalno. U video-klipu koji je najpre prikazao neke od znamenitosti grada, poslednji kadrovi zabeleženi su u muzeju, a tamo još jedan u nizu vrednih eksponata. Uramljena fotografija Nemanje Matića u dresu Rena koju kritički posmatra jedan od posetilaca. 

 

 

Ubljanin koji je igrao još i za Košice, Vitese i Benfiku proveo je u Romi godinu dana. Odigrao je 50 utakmica i postigao je dva gola i dodao još tri asistencije. Navodno, prodat je nakon svađe na trenigu sa trenerom Žozeom Murinjom, a transfer je "doge" koštao tri miliona evra. U Romi je Matić stekao neka velika prijateljstva, što svedoči objava argentinskog fudbalskog majstora Paola Dibale koji se od Srbina oprostio na Instagramu.

Republika

Foto: Printskrin

VEĆ MU NEDOSTAJE: Dibalina objava

- Top igrač, ali još bolja osoba. Sve najbolje želim tvojoj porodici i tebi - napisao je Dibala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading