AKCIJA CRNO-BELIH: Kupiš kartu za Partizan - Radnički Niš, NA SABAH BESPLATNO!

Autor:

Sport

11.08.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" zove navijače da budu 12 igrač i vetar u leđa igračima.

AKCIJA CRNO-BELIH: Kupiš kartu za Partizan - Radnički Niš, NA SABAH BESPLATNO!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan odlučio se za popularnu akciju kako bi animirao i privoleo publiku da dođe na stadion u Humskoj u što većem broju. Naime, svi navijači koji kupe ulaznicu za superligaški duel sa Radničkim iz Niša u nedelju od 19.30 časova mogu sa istom besplatno na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferecnije protiv Sabaha u četvrtak (21.00).

Tim povodom oglasili su se na zvaničnom sajtu kluba.

- Sa željom da pomognemo našem timu i damo igračima potrebnu energiju na terenu, pozivamo te da baš ti, u nedelju, kao "dvanaesti igrač", budeš njihov vetar u leđa u utakmici 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, koju FK Partizan igra kao domaćin protiv niškog Radničkog, 13. 08. 2023. godine od 19:30. Svako ko za utakmicu FK Partizan - FK Radnički Niš kupi ulaznicu, za bilo koji od ponuđenih sektora stadiona 'Partizan', dobiće i ulaznicu za revanš utakmicu 3. kola Lige konferencije, FK Partizan - FK Sabah, koja se igra u četvrtak, 17. 8. 2023. godine od 21 čas - naveli su crno-beli u saopštenju.

 

Cene karata su sledeće:

Jug - 500 dinara

Istok - 800 dinara

Zapad - 800 dinara

Lože, istork - 2.000 dinara

Lože, zapad - 3.000 dinara

Crno-beli su u četvrtak izgubili u Azerbejdžanu prvi meč protiv Sabaha rezultatom 2:0, pa će im prolaz u plej-of Lige konferencije biti potrebna i dodatna energija i podrška sa tribina. Ukoliko uspeju da dođu do podviga, na poslednjem koraku igraće protiv boljeg iz dvomeča Nordsjeland - FCSB, koji su u uvodnom duelu u Bukureštu odigrali bez golova (0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mihajlo

11.08.2023 19:30

Ne kupujte karte i ne idite na utakmicu dok uprava ne da ostavke. Ziveo Partizan