PARTIZAN NIKAD SPREMNIJI: Menig najavio gostovanja Sabahu i otkrio ko mu je najbolji prijatelj!

Autor:

Sport

07.08.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđanin veruje u trijumf nad azerbejdžanskim klubom.

PARTIZAN NIKAD SPREMNIJI: Menig najavio gostovanja Sabahu i otkrio ko mu je najbolji prijatelj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu kao gosti u 2. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0 (0:0). Crno-beli su pitanje pobednika rešili u drugom poluvremenu kada su precizni za tim iz Humske bili Mateus Saldanja i Kvinsi Menig koji je za klupski sajt analizirao dešavanja sa sinoćnje utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Ksander Severina i Kvinsi Menig

- I prošlu utakmicu smo odigrali dobro, ali na žalost nismo pobedili. Sada smo odneli sva tri boda nazad za Beograd! Svi smo srećni zbog toga, a ja pogotovo. Imao sam osećaj kao da igramo kod kuće! Hvala navijačima, potrebni su nam u svakoj utakmici - rekao je Holanđanin.

Partizanu u četvrtak započinje kvalifikacije za Ligu konferencija. Crno-beli putuju u Azerbejdžan na megdan Sabahu.

- Da, izuzetno važna utakmica za nas. Značajno je i to što smo podigli samopouzdanje pred utakmicu u Azerbejdžanu, spremni smo za sledeći korak - naglasio je Menig, a potom otkrio sa kojim saigračem se najviše druži:

- Najviše vremena provodim sa Severinom, ali i Frenk Kanute živi blizu mene. Vidim da su srećni i na terenu će biti sve bolji, iz dana u dan, iz nedelje u nedelju. Saldanja se takođe brzo adaptirao, srećan sam zbog njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading