OVO SE NE ODBIJA! Ljubimac Delija NAPUŠTA Zvezdu?! Na stolu je ČETVOROGODIŠNJI ugovor i "lige petice"!

Autor:

Sport

23.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ide ka tome da bi Aleksandar Dragović mogao da se vrati u matičnu Austriju iz Beča.

OVO SE NE ODBIJA! Ljubimac Delija NAPUŠTA Zvezdu?! Na stolu je ČETVOROGODIŠNJI ugovor i "lige petice"!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Iako se nedavno pojavila informacija da će dugogodišnji austrijski reprezentativac završiti karijeru u Crvenoj zvezdi, izgleda da se Dragoviću ne ostaje na Marakani.

Dokaz tome je poslednja ponuda koja je stigla na adresu iskusnog defanzivca, ni manje ni više, nego iz matičnog kluba - bečke Austrije.

Bečlije su voljne da dovedu Aleksandra Dragovića u svoje redove, koji, kako saznaje "Informer", nije krio da bi jednog dana voleo da završi karijeru u klubu u kome je i počeo, ali su sada izašli sa veoma primamljivom opcijom za Zvezdinog štopera.

Foto: Starsport

 

Naime, Austrijanci su poslali ponudu u kojoj mu daju četvorogodišnji ugovor, uz mogućnost da ako dobije ponudu nekog od klubova iz "lige petice", bez obeštećenja može odmah da promeni sredinu.

Dragović i njegova supruga su nedavno postali roditelji, pa bi ona volela da više vremena provodi u Austriji, nego u Beogradu.

Obzirom da bi i popularni "Drago" želeo da bude uz ženu i bebu, sve je izvesnije da će prihvatiti ovu ponudu.

Osim toga, imao bi širom otvorena vrata da pređe u Italiju, Englesku, Španiju, Nemačku ili Francusku na šest meseci ili godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading