SRBIN POVUKAO PRAVI POTEZ: Sjajna vest za Veljka Paunovića!

Autor:

Sport

22.05.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak dominira na novom poslu.

SRBIN POVUKAO PRAVI POTEZ: Sjajna vest za Veljka Paunovića!

Foto: Starsport

Veljko Paunović

Srpski stručnjak Veljko Paunović odveo je Čivas u finale Klausure! Paunovićevi izabranici uspeli su u polufinalu da eliminišu Klub Ameriku sa ukupnih 3:1, i to nakon poraza na svom terenu minimalnim rezultatom 1:0.

Na taj način, ispostavilo se da su Meksikanci napravili pravi potez kada su odlučili da angažuju Srbina u novembru prošle godine, pošto im je ovaj to vratio na najbolji način.

Čivas je poveo u 19. minutu, pogotkom Kisnerosa, a domaćin je izjednačio u 57. minutu, golom Dijega Valdesa. Pomislilo se tada da Klub Amerika ide u finale. Tako nisu mislil igrači Čivasa.

Na ruku im je išlo isključenje Fidalga u 64. minutu, zbog oštrog starta. Ponovo je gost poveo u 76. minutu, Moko je sa oko 20 metara neodbranjivo poslao loptu u mrežu, a odluka je pala posle gola Orazga, koji je bio najviši u skoku i glavom pogodio dalji ugao.

Čivas će u finalu igrati sa Tigresom, koji je izbacio Monterej, a revanš će igrati na svom terenu zbog boljeg plasmana na kraju regularnog dela sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading