ENGLEZI POLUDELI ZA PIKSIJEVIM ORLOM! Pola Premijer lige hoće golgetera Srbije u timu! U red stao i SEDMOSTRUKI šampion!

Autor:

Sport

05.05.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa Dušan Vlahović sve je bliži odlasku iz Serije A, dok se kao njegova naredna destinacija pominje Premijer liga.

ENGLEZI POLUDELI ZA PIKSIJEVIM ORLOM! Pola Premijer lige hoće golgetera Srbije u timu! U red stao i SEDMOSTRUKI šampion!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Čelnici Arsenala su više puta pokušavali da angažuju golgetera "orlova" i od te namere ne odstupaju, a sada se u trku uključila i Aston Vila.

Klub iz Birmingema gaji visoke ambicije u narednoj sezoni Premijer lige, a za tako nešto su neophodna i kvalitetna pojačanja.

Menadžer Unaj Emeri žćeli po svaku cenu da dovede Srbina iz Juventusa, ali se postavlja pitanje da li bi Vlahović želeo da zaigra na "Vila parku".

Ukoliko se pogleda tradicija Aston Vile, ona je i te kako bogata, budući da je ovaj kolektiv osvojio čak sedam prvenstava, ali sva u vreme dok se takmičenje nije zvalo premijerligaškim.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Osim toga, strelac golova u pobedama Srbije nad Litvanijom u Beogradu i Crnom Gorom u Podgorici, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nalazi se na "meti" i Čelsija, ali i Pari sen Žermena, minhenskog Bajerna, odnosno, madridskog Reala.

Vlahović je, podsetimo, u crno-beli deo Torina stigao prošlog leta iz Fjorentine za 80.000.000 evra i odlično mu je krenulo.

Međutim, u poslednjih nekoliko meseci nije bio na prepoznatljivom golgeterskom nivou, ali je "post" prekinuo u pobedi nad Lećeom (2:1), kada je u 40. minutu postigao pogodak koji je odlučio ovaj duel.

 

 

Juventus se u narednom kolu sastaje sa Atalantom, meč u Bergamu igra se u nedelju od 12.30 časova.

"Stara dama" je na trećem mestu Serije A sa 63 boda, jednim manje od drugoplasiranog Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading