PARTIZAN SE JOŠ NADA 2. MESTU! Crno-beli gostuju TSC-u! Evo ko prenosi utakmicu iz Topole!

Autor:

Sport

01.05.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u 33. kolu Mozzart Superlige gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli (19).

PARTIZAN SE JOŠ NADA 2. MESTU! Crno-beli gostuju TSC-u! Evo ko prenosi utakmicu iz Topole!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj

Uprkos očajnim rezultatima u prethodnom periodu i tri poraza u poslednja četiri kola, crno-beli se i dalje nadaju da bi mogli do druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Iako ona izgleda u domenu teorije, budući da današnji rival TSC ima sedam bodova više od "parnog valjka", kao i trećeplasirani Čukarički, u Humskoj se nadaju da bi trijumfom na gostovanju u Bačkoj Topoli mogli da uhvate "poslednji voz" za izlazak na evropsku scenu.

Partizanu je, inače, ugrožen i sam plasman u neko od UEFA takmičenja, budući da su tek na petom mestu sa 58 poena, dok već pomenuti Topolčani i "brđani" imaju po 65 bodova.

Valja istaći, ipak, da je do kraja trke preostalo još pet kola i 15 bodova je u opciji, pa bi crno-beli trijumfom u današnjem meču, koliko-toliko sačuvali šanse da ispune cilj.

Republika

Foto: Starsport

Kvinsi Menig, Bibras Natho i Rikardo Gomeš

Crno-beli su pre plej-ofa, dva puta u ligaškom delu odmerili snagu sa TSC-om i ostvarili pozitivan skor. U Humskoj je bilo nerešeno (0:0), a u Bačkoj Topoli je pobedila Duljajeva četa sa 3:2, što govori da "parni valjak" ima čemu da se nada.

Sa druge strane, domaćin bi eventualnom pobedom definitivno izbacio Partizan iz konkurencije oko plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok bi mu i izlazak u Ligu Evrope, odnosno, Ligu konferencija "visio o koncu", jer četvrtoplasirana Vojvodina 61 bod, tri više od Beograđana.

Derbi u Bačkoj Topoli će suditi najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Utakmicu će od 19 časova prenositi TV Arena Sport Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading