LAZETIĆA NE ZAVARAVA PLASMAN PARTIZANA! Išli bismo na pobedu i protiv Mančester sitija!

Autor:

Sport

30.04.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred sutrašnji meč protiv Partizana, u 33. kolu Mozzart Superlige da njegovu ekipu čeka veliki test protiv jednog od najtrofejnijih klubova u državi.

LAZETIĆA NE ZAVARAVA PLASMAN PARTIZANA! Išli bismo na pobedu i protiv Mančester sitija!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

TSC dočekuje crno-bele u nedelju od 19 časova, posle trijumfa nad "brđanima".

- Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas - rekao je Lazetić.

Šef struke Topolčana napominje da njegov tim "živi san":

- Znam da Partizanu ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog, Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje.

On je istakao da je povezan sa Partizanom životno i emotivno, i kao fudbaler i kao trener, ali da nema dilemu i da svim srcem želi da TSC pobedi u predstojećoj utakmici.

- Išli bismo na pobedu i protiv Mančester Sitija. Ovo je velika prilika i veliki test za nas. To što smo trenutno drugi na tabeli ništa ne garantuje, ima još mnogo bodova u opticaju i probaćemo da do kraja prvenstva igramo najbolje što možemo, da iz utakmice u utakmicu sprovodimo našu igru i tako dođemo do rezultata - dodaje Lazetić.

Republika

Foto: Starsport

fudbaleri TSC-a slave pobedu

Svestan je da Partizan ima kvalitet uprkos krizi rezultata u kojoj se nalazi.

- Nisam od onih koji unapred najavljuju pobedu ili se unapred predaju, pa makar igrali i protiv Mančester Sitija. Sa svojim stručnim štabom i ekipom se spremamo da pobedimo svaku utakmicu pa je tako je i sad. Imamo iskustvo protiv Partizana iz prethodna dva meča. U prvom smo bili u podređenom položaju, ali smo uspeli da dođemo do boda, a u drugom, u kome smo bili mnogo bolji, videli smo kako može da zablista pojedinac od koga se to ne očekuje i šutne svoj najbolji slobodnjak kao što je to uradio Urošević - naveo je trener trener TSC-a.

Ne zavarava ga plasman Duljajeve ekipe.

- Imaju veliki individualni kvalitet i zaista moramo da budemo oprezni, fokusirani na sebe i držimo najviši nivo igre jer je se samo tako pobeđuje Partizan, bez obzira na kom mestu tabele se nalazi - zaključio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading