MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POVRATKOM SPAJIĆA: Fantastičan pogodak nagrada za mukotrpan rad!

Autor:

Sport

30.04.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ponovo ubedljivi u Superligi.

MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POVRATKOM SPAJIĆA: Fantastičan pogodak nagrada za mukotrpan rad!

Foto: Starsport

Crvena zvezda rutinski je savladala Čukarički u 3. kolo plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 4:0 (2:0). Svoje utiske nakon meča na stadionu "Rajko Mitić" izneo je trener domaće ekipe Miloš Milojević.

- Prvo poluvreme nje bilo dobro, ali onda je Čukarički izvršio nekoliko promena u rotaciji kao i mi. Ovo je dobra slika, pre svega zbog igrača koji su imali manju minutažu u proteklom periodu. Raduje me njihova igra i četiri gola protiv ekipe kao što je Čukarički - rekao je Milojević.

Uroš Spajić je konačno debitovao za Crvenu zvezdu. Iskusni štoper je povratak na teren posle skoro godinu dana obeležio fantastičnim pogotkom.

 

 

- Drago mi je zbog njega, to je nagrada za njegov rad u proteklom periodu. On je odličan momak sa jakim karakterom. Želim da mu ovaj gol bude podstrek za dalji rad - naglasio je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading