ZAKUVALA SE BORBA ZA OPSTANAK: Goleada u Subotici rešena u sudijskoj nadoknadi!

Autor: Tanjug

Sport

27.04.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javor ispustio bod u poslednjim trenucima meča.

ZAKUVALA SE BORBA ZA OPSTANAK: Goleada u Subotici rešena u sudijskoj nadoknadi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Spartaka

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici ekipu Javora rezultatom 3:2 (1:1) u meču 32. kola Superlige Srbije.

Javor je poveo u 14. minutu pogotkom Luke Gojkovića iz penala. Domaći su izjednačili u poslednjim trenucima prvog poluvremena golom Nobore Šimure. Spartak je poveo 2:1 u 76. minutu, a u listu strelaca upisao se Andrej Todoroski. Gojković je u 84. minutu takođe iz penala izjednačio na 2:2. Spartak je do trijumfa stigao u 92. minutu, a pobedu domaćem timu doneo je Janko Tumbasević.

Subotičani se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli plej-auta sa 28 bodova, dok je Javor 11. sa 30. Spartak će u narednom kolu gostovati Kolubari, dok će Javor na svom terenu dočekati novosadsku Mladost.

Od 16.30 sati biće odigran poslednji meč 32. kola plej-auta, a u Surdulici će se sastati Radnik i niški Radnički. Mladost je u utorak u Novom Sadu pobedila Kolubaru 1:0, dok je Napredak u sredu u Lučanima savladao Mladost 1:0.

U četvrtak će biti odigran i poslednji meč 32. kola plej-ofa, pošto će se od 18.30 časova u Bačkoj Topoli sastati TSC i Čukarički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading