OGROMAN HENDIKEP ZA ARSENAL: "Tobdžije" bez jednog od najboljih idu na Siti u meču za titulu!

Autor:

Sport

24.04.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ove vesti, "građani" već hlade šampanjac.

OGROMAN HENDIKEP ZA ARSENAL: "Tobdžije" bez jednog od najboljih idu na Siti u meču za titulu!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Vilijam Saliba

Fudbaleri Arsenala u sredu od 21 čas gostuju Mančester sitiju u utakmici 33. kola Premijer lige, koja bi mogla da bude odlučujuća u borbi za titulu.

"Tobdžije" u ovom trenutku drže prvo mesto na tabeli sa pet bodova više od "građana", ali su odigrali i dva meča više, pa Siti faktički drži sve u svojim rukama.

Baš zbog toga, Arsenal će u sredu uveče imati imperativ pobede na Etihadu, ali će puleni Mikela Artete biti značajno oslabljeni.

Stub odbrane "tobdžija" u ovoj sezoni je francuski štoper Vilijam Saliba, koji se povredio pre nešto više od mesec dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vilijam Saliba

Njegovom povredom je krenula i loša forma Arsenala, pa su navijači tima iz severnog Londona jedva čekali duel sa Sitijem u kom je trebalo da Saliba ponovo zaigra.

Međutim, situacija se okrenula za 180 stepeni, pošto se Francuz nije oporavio, pa neće izaći na megdan jedinom konkurentu u borbi za titulu prvaka Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading