VOTKINS UNIŠTIO NJUKASL: Unai Emeri vodi Vilu u Evropu? (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna utakmica Aston Vile.

VOTKINS UNIŠTIO NJUKASL: Unai Emeri vodi Vilu u Evropu? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Oli Votkins

Fudbaleri ekipe iz Birmingema su stigli do nove pobede u Premijer ligi, pošto su u meču 31. kola savladali Njukasl sa 3:0 (1:0).

Igrač utakmice je svakako Oli Votkins, napadač Aston Vile, koji je postigao dva gola, dok je treći namestio. Do het trika su ga delili centimetri, ali je VAR poništio jedan njegov gol.

Sve je počelo u 11. minutu, kada je radost domaćim navijačima doneo Džejkob Remzi svojim golom, posle asistencije upravo Votkinsa. Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U nastavku smo pogodak videli u 62, ali je on poništen zbog ofsajda. Ono što nije uspeo tad, pošlo mu je za rukom samo dva minuta kasnije, pošto je u 64. Oli Votkins duplirao prednost svog tima, na dodavanje Alberta Morena. Konačan rezultat je postavio engleski napadač u 84. minutu, a asistent je ovaj put bio Emilijano Buendia.

Ovim trijumfom, ekipa koju sa klupe predvodi Unai Emeri je stigla na šesto mesto Premijer lige, sa 50 osvojenih bodova, samo tri manje od Totenhema koji je na poziciji ispred. Sa druge strane, Njukasl je posle dugo vremena doživeo neuspeh, pa će i dalje ostati na 56 bodova, što im je u ovom trenutku dovoljno za deobu treće pozicije sa ekipom Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading