NEVEROVATNA PRIČA: Fan čekao 10 sati kako bi se slikao sa Leom Mesijem!

Autor:

Sport

12.04.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac se još jednom našao u centru pažnje.

NEVEROVATNA PRIČA: Fan čekao 10 sati kako bi se slikao sa Leom Mesijem!

Foto: Youtube/Printscreen/King Kabawo TV

Lionel Mesi sa obožavaocem

Neverovatna priča vezana za Lionela Mesija, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, koja pokazuje da se upornost na kraju uvek isplati.

Huan Polkan je mladić koji obožava Argentinca, a sebi je postavio cilj da se slika sa Mesijem i da od igrača PSŽ-a uzme autogram. Kako bi to učinio, odlučio je da 10 sati čeka ispred njegovog stana.

U jednom trenutku je Mesijeva porodica htela da alarmira policiju, pošto je Polkan sve vreme stajao blizu njihovog stana i delovao sumnjivo. Ipak, kasnije je Antonela Rokuzo, Mesijeva lepša polovina izašla napolje i razrešila stvar.

Došao sam tu u osam ujutru u Pariz i trebalo mi je 45 minuta da pronađem Mesijevu kuću. Krenuo sam da čekam u devet kada sam video da je otišao na trening. Kada se vratio oko 13 časova, nisam mogao da mu priđem, ali bio sam siguran da me je video. Oko 15:30 izašla je Antonela, spusila je prozor od auta, popričala sa nama i rekla je da ide po decu u školu. Tri sata kasnije se pojavila, ali nije mi dala priliku da se upoznamo - rekao je Polkan.

Podsetimo, Lionel Mesi je prošle sezone osvojio Mundijal sa selekcijom Argentine, nakon što su u velikom finalu u Dohi, posle izvođenja jedanaesteraca, savladali reprezentaciju Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading