MESI UDARA ČEŽNJU! Argentinac NAPRAVIO HAOS u svetu fudbala, svi čekaju JEDNU ODLUKU!

Autor:

Sport

10.04.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je vreme za povratak kući?

MESI UDARA ČEŽNJU! Argentinac NAPRAVIO HAOS u svetu fudbala, svi čekaju JEDNU ODLUKU!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Lionel Mesi

Novi potresi u svetu fudbala.

Dobro obavešteni "Mundo Deportivo" tvrdi da najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi odugovlači pregovore sa šampionom Francuske u vezi produženja ugovora, jer argentinski reprezentativac čeka ponudu Barselone.

Mesi je 2021. stigao u PSŽ iz Barselone, a ima ugovor sa pariskim klubom do kraja sezone.

Argentinski fudbaler je ranije najavio da će po završetku Svetskog prvenstva u Kataru objaviti gde će da nastavi karijeru, ali još nije doneo konačnu odluku.

- Mesi bi se najradije vratio u Barselonu. On čeka ponudu katalonskog kluba, koja još nije stigla. Barselona želi da se Mesi vrati, ali za sada ne može da pošalje konkretnu ponudu zbog finansijskih problema. Rukovodstvo katalonskog kluba pregovara sa sponzorima, koji bi omogućili povratak Mesija, a ujedno bi Barselona izbegla kršenje pravila finansijskog fer-pleja - navodi "Mundo Deportivo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

 

Mesi (35) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a sa katalonskim klubom osvojio je 34 trofeja. Za ekipu sa Nou Kampa je odigrao 778 utakmica i postigao je 672 gola.

Njegova era u Parizu nije toliko kvalitetna i uspešna te je Argentinac u dresu PSŽ-a odigrao tek 68 utakmica na kojima je postigao 30, a namestio 33 gola i osvojio po jednu titulu i Superkup.

Podsetimo, sa reprezentacijom Argentine stigao je do titule na Mundijalu koji je održan u Kataru prošle godine i za "gaučose" je odigrao ukupno 174 utakmice na kojima je postigao 102 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading