OTKRIVAMO: Evo zašto su se razišli Nenad Lalatović i Radnički!

Autor:

Sport

05.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do kraja saradnje poznatog srpskog stručnjaka sa ekipom iz Niša.

OTKRIVAMO: Evo zašto su se razišli Nenad Lalatović i Radnički!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović više nije trener Radničkog iz Niša, pošto je Upravni odbor ovog tima odlučio da raskine saradnju sa poznatim srpskim stručnjakom.

Već duže vreme se šuškalo o ovome, pogotovo nakon što su se pojavile informacije da će Lalatović preuzeti ekipu Mladosti GAT, što sada deluje kao vrlo realno, pogotovo što su Novosađani ostali bez trenera, nakon što su prekinuli saradnju sa Ljubomir Ristovskim.

Sada su i osvanuli razlozi zašto Lalatović više neće voditi "meraklije". Naime, prema našim saznanjima, poznatom stručnjaku su se zamerali loši rezultati, nevođenje treninga, kao i to što sa timom nije pošao u karantin pred jedan bitan meč u Superligi Srbije.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović se razišao po drugi put sa Radničkim iz Niša

Takođe, klub iz Niša je u četvrtak imao razgovor sa trenerom, koji je obećao da će maksimalno da se založi, jer tim ima vrlo bitnu utakmicu u ponedeljak protiv Mladosti GAT. 

Lalatović se pojavio na treningu u petak, ali je posle toga nestao, pa Upravni odbor Nišlija nije imao druge nego da raskine saradnju sa šefom stručnog štaba.

Ostaje da se vidi ko će predvoditi Radnički na utakmici koja je na programu u ponedeljak protiv Mladosti GAT, kao i ko će do kraja sezone sesti na klubu i pokušati da izbori opstanak sa ekipom iz Niša.

Posle 24 odigrana kola, ovaj tim se nalazi na 13. mestu Superlige Srbije, sa samo 22 osvojena boda, pa se trenutno nalaze u zoni ispadanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading