FULAM NASTAVLJA DA GAZI: Mitrović bez učinka u pobedi - novi kiks Arsenala! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.02.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je pet utakmica u okviru subotnjeg popodneva u okviru Premijer lige, a pobede su upisali Fulam, Lester i Vulverhempton.

FULAM NASTAVLJA DA GAZI: Mitrović bez učinka u pobedi - novi kiks Arsenala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Martin Odegard

Fudbaleri Fulama su došli do nove pobede u Premijer ligi, nakon što su na svom terenu savladali Notingem Forest sa 2:0 (1:0).

Prednost je domačoj ekipi doneo Vilijan u 17. minutu, a tim rezultatom se i otišlo na veliki odmor. Na sledeći pogodak smo čekali sve do 88. minuta, kada je Solomon pogodio na dodavanje Pereire i na taj način postavio konačan rezultat meča. Aleksandar Mitrović je odigrao 85 minuta na meču, ali nije uspeo da upiše ni gol, ni asistenciju.

Takođe, debitovao je i Saša Lukić, koji je u nadoknadi drugog poluvremena ušao u igru.

Pobedu je upisala i ekipa Lestera, koja je demolirala na svom terenu Totenhem sa 4:1 (3:1).

Gosti iz Londona su prvi stigli do vođstva, nakon što je Bentankur pogodio u 14. minutu, ali je to sve što smo videli od Totenhema na ovom meču.

U 23. minutu je Mendi izjednačio nakon spektakularnog pogotka, a samo dva minuta kasnije je Medison doveo "lisice" do prednosti. U  četvrtom minutu nadoknade Iheanačo donosi Lesteru dva gola prednosti. Konačan rezultat postavlja Barns u 81. minutu, posle dodavanja Medisona.

Arsenal je zabeležio novi neuspeh, pošto su na svom terenu odigrali samo 1:1 (0:0) protiv ekipe Brentforda.

U prvom delu igre nismo videli golove, a prvi je na meču pogodio Leandro Trosar, u 67. minutu meča, samo pet minuta pošto je ušao u igru. Ipak, radost domaćih je kratko trajala, pošto je u 74. minutu Ivan Toni izjednačio posle karambola u šesnaestercu domaćih. Do kraja se rezultat nije menjao.

Pobedu je upisala ekipa Vulvsa, koja je posle prekoreta slavila sa 2:1 u Sautemptonu, dok su Kristal Palas i Brajton podelili bodove (1:1).

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading