MITROVIĆ TRAGIČAR: Užasan PENAL koštao Fulam, Čelsi konačno stigao do pobede! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njukasl je nastavio da beleži sjajne rezultate.

MITROVIĆ TRAGIČAR: Užasan PENAL koštao Fulam, Čelsi konačno stigao do pobede! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Njukasla stigli su do nove pobede u okviru Premijer lige, pošto su na svom terenu savladali ekipu Fulama sa 1:0, pogotkom Aleksandra Isaka u 89. minutu meča.

Gosti iz Londona su imali odličan rezultat protiv trećeplasirane ekipe na tabeli, a priliku da stignu do vođstva imali su u 69. minutu, kada su dobili priliku da sa bele tačke stignu do prednosti.

Loptu je uzeo Aleksandar Mitrović, a onda je usledila komična situacija o kojoj će se danima pričati. Srbin je prvo šutnuo loptu desnom nogom, ona je pogodila levu, a zatim ušla u gol. Ipak, prema pravilima, to nije dozvoljeno, pa je rezultat u tom trenutku ostao 0:0.

Goste iz Londona je stigla kazna u 89. minutu, pošto je Isak pogodio praznu mrežu, nakon sjajnog dodavanja Kaluma Vilsona, pa su "svrake" stigle do ogromna tri boda.

Do pobede je stigao i Čelsi, koji je konačno prekinuo seriju loših rezultata, nakon što su na svom terenu savladali Kristal Palas sa 1:0. Mučili su se "plavci", ali su bedem Kristala Palasa slomili u 65. minutu, kada je Kai Haverc glavom savladao Guaitu.

Napadali su gosti, pokušavali da stignu do poravnanja, ali je mreža Kepe mirovala, pa je tim Čelsija upisao vrlo važna tri boda u nastavku borbe za Evropu.

Do kraja dana ostao je još jedan duel, a u velikom derbiju Londona će se sastati ekipe Arsenala i Totenhema. Meč počinje u 17 časova i 30 minuta.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading