NA "MARAKANU" STIGLO 3.000.000 EVRA: Grčki velikan ZAGRIZAO za ljubimca "Delija"!

Autor:

Sport

05.01.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, srpski šampion ne želi da se odrekne jednog od najboljih.

NA "MARAKANU" STIGLO 3.000.000  EVRA: Grčki velikan ZAGRIZAO za ljubimca "Delija"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Panatinaikos je poslao ponudu tešku tri miliona evra za fudbalera Crvene zvezde Mirka Ivanića, koja je na "Marakani" glatko odbijena, otkriva "Mozzartsport".

Srpski stručnjak Ivica Jovanović imao je veliku želju da ofanzivni vezista crveno-beli dres zameni zelenim, ali prvak Srbije nije želeo da se odrekne jednog od svojih najboljih igrača.

Ivanić godinama igra sjajno u srpskoj prestonici, a tokom jesenjeg dela sezone zaslužio je status prvog asistenta Mozzart Superlige Srbije. Crnogorca ugovor za stadion "Rajko Mitić" veže do 2025. godine, a on sadrži otkupnu klauzulu u visini od četiri miliona evropskih novčanica, što je minumum koji zainteresovana strana mora da plati za njegovu slobodu.

Republika

Foto: Starsport

Grčki velikan zagrizao za Ivanića - Zvezda rekla "ne"

Na 175 mečeva u Crvenoj zvezdi Mirko Ivanić je postigao 55 golova i upisao 43 asistencije. Posle perioda staganacije eksplodirao je u trenerskoj eri Dejana Stankovića, čak je dobio priznanje za najboljeg pojedinca Sportskog društva Crvena zvezda. 

Grčki gigant će morati da se okrene drugim opcijama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading