ŠPANCI ZAGRIZLI ZA ŠTOPERA: Crveno-beli dobijaju 15 miliona evra za prodaju

Autor:

Sport

04.01.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije na pragu transfera karijere.

ŠPANCI ZAGRIZLI ZA ŠTOPERA: Crveno-beli dobijaju 15 miliona evra za prodaju

Foto: Starsport

Strahinja Eraković i Srđan Babić u pozadini

Reprezentativac Srbije Srđan Babić (26) nalazi se u životnoj formi, zbog čega je prvo nagrađen odlaskom na Svetsko prvenstvo u Kataru, a sada bi mogao da usledi i transfer karijere.

Španski mediji pišu da je za levonogog štopera zainteresovan Viljareal.

Republika

Foto: FSS

Srđan Babić

Navodno, "žuta podmornica" je spremna da izdvoji koliko god Almerija traži za bivšeg defanzivca Crvene zvezde, a prema informacijama do kojih su došli mediji na Pirinejima, u pitanju je suma od 15.000.000 evra.

Babić je poslednjih godinu i po dana proveo u Almeriji, sa kojom ima ugovor do leta 2026. Zbog tog dugoročnog ugovora, klub za koji je srpski reprezentativac na 54 utakmice dao dva gola i može da zahteva veliko obeštećenje.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Babić

Podsetimo, rođeni Banjalučanin je karijeru započeo u lokalnom Borcu, ali je već u mlađim kategorijama prešao u Vojvodinu. Novi sad je zamenio sunčanom Španijom, kada je postao igrač Real Sosijedada, koji ga je slao na pozajmice u Rojs i Zvezdu, pre nego što ga je aktuelni šampion Srbije otkupio.

Na Marakani je sakupio 82 utakmice, s tim što je u međuvremenu bio na pozajmicama u Famalikau i Almeriji, koja ga je potom i otkupila od crveno-belih iz Ljutice Bogdana.

Sa reprezentacijom Srbije do 20 godina je postao prvak sveta na Novom Zelandu, a za A tim naše zemlje je do sada odigrao tri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading