AMUSNET STRAŠAN TURNIR DONOSI POLA MILIONA DINARA: Noć veštica stigla je ranije na AdmiralBet Oktobarski slot festival i donela zastrašujuće dobre slot poslastice

Autor:

Sport

28.10.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktobar je uvek u znaku bundeva, slatkiša i ludo-kreativnih maski a glavni krivac za to je, sve popularnija, „Noć veštica“.

AMUSNET STRAŠAN TURNIR DONOSI POLA MILIONA DINARA: Noć veštica stigla je ranije na AdmiralBet Oktobarski slot festival i donela zastrašujuće dobre slot poslastice

Foto: AdmiralBet

I poslednja nedelja AdmiralBet Oktobarskog slot festivala inspirisana je ovim praznikom i na samu završnicu festa stigao je Amusnet „strašan“ turnir koji svim igračima donosi jezivo dobru slot poslasticu vrednu pola miliona dinara!

Priključite se ovom turniru i svaki dan, do 30. oktobra, imate novu priliku da hrabro zavrtite vaše omiljene slotove, specijalno izdvojene za ovu priliku, i tako postanete jedan od 40 zastrašujuće najboljih igrača koji će pokupiti deo neodoljive nagrade koju je AdmiralBet pripremio.

Na putu ka osvajanju poslastice, zabavićete se uz 30 najpopularnijih Amusnet slot igara na koje ste navikli, među kojima su 40 Super Hot, Flaming Hot Extreme, Shining Crown i Burning Hot.

U svet magije i misterije odvešće vas „Halloween“ slot, sa fantastično sablasnom tematikom i dominantnim likovima poput veštica i strašnog vampira, kao i zvučnim efektima zlog osmeha Drakule. Tu je i slot „Frog Story“ zasnovan na priči o žabi koja se pretvorila u prelepu princezu i koja dolazi sa odličnom grafikom.

Za sve one „noćne ptice“ tu je i AdmiralBet Halloween žurka, koju možete posetiti svako veče od 20h do ponoći i koja donosi 50% slot bonusa!

Ukoliko ste nov igrač i još uvek nemate AdmiralBet nalog, napravite ga u svega nekoliko klikova na linku ovde i nakon verifikacije preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading