ŠOKANTNA ODLUKA TRENERA MILOJEVIĆA: Na Trabzonspor bez važnog igrača!

Autor:

Sport

27.10.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će se ovo odraziti na igru aktuelnog srpskog šampiona.

ŠOKANTNA ODLUKA TRENERA MILOJEVIĆA: Na Trabzonspor bez važnog igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbalere Crvene zvezde večeras očekuje prvi od dva ključna meča u okviru grupne faze Lige Evrope. Sa početkom od 21 čas uz TV prenos na dve televizije, crveno-bele očekuje duel sa Trabzonsporom, a kako se sazneje trener Miloš Milojević će na travnati tepih najvećeg srpskog stadiona izvesti ekipu bez jednog od ključnih igrača u prethodnom periodu Mirka Ivanića.

Naime, Seku Sanogo usled povrede neće moći da pomogne svojim saigračima do kraja jesenjg dela sezone, pa će njegovo mesto u veznom redu zauzeti Slavoljub Srnić koji će uz Gelora Kangu biti važan šraf u veznom redu srpskog šampiona. 

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Ova promena prouzrokovaće dodatna pomeranja pa će Aleksandar Katai sa krila preći u ofanzivni deo veznog reda, dok će po krilu dejstvovati supertalentovani Stefan Mitrović.

U ostatku ekipe ne bi trebalo da bude promena, pa se očekuje da crveno-beli dres večeras ponesu:

Borjan, Eraković, Milunović, Dragović, Rodić, Srnić, Kanga, Katai, Bukari, Mitrović i Pešić.

Da podsetimo, Crvena zvezda nakon četiri odigrana meča u okviru "grupe H" UEFA Lige Evrope ima tri osvojena boda i za plasman u narednu fazu takmičenja neophodne su im pobede u preostala dva meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading