VEČITI BIJU ODLUČUJUĆE BITKE: Evo gde možete pratiti evropske mečeve Crvene zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

27.10.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenuci odluke za beogradske Večite rivale na međunarodnoj sceni...

VEČITI BIJU ODLUČUJUĆE BITKE: Evo gde možete pratiti evropske mečeve Crvene zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Fudbalere Crvene zvezde i Partizana očekuju mečevi petog, predposlednjeg kola u grupnoj fazi takmičenja Lige Evrope i Lige konferencija.

Aktuelni srpski šampion u okviru "grupe H" dočekuje ekipu Trabzonspora, a puleni trenera Miloša Milojevića imaju imperativ pobede s obzirom da su u prethodna četiri duela ostvarili samo jedan trijumf i do kraja grupne faze nemaju pravo na kiks.

U prvom susretu ove dve ekipe Trabzonspor je slavio rezultaom 2:1, a jedini pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Veljko Nikolić u samom finišu susreta.

Meč između Crvene zvezde i Trabzonspora igra se danas (četvrtak 27. oktobar) na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 21 čas.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, klub iz Humske nalazi se u znatno povoljnijem položaju. Puleni trenera Gordana Petrića lideri su "grupe D" UEFA Lige konferencija. U prethodna četiri duela ostvarili su dva trijumfa i dva remije i eventualnim trijumfom u susretu u Nici mogli bi kolo pre kraja takmičenja da obezbede lidersku poziciju u grupi.

Prvi susret dve ekipe odigran je 15. septembra u Beogradu i okončan je podelom bodova 1:1, a jedini strelac za crno-bele bio je Fuseni Dijabate.

Meč između Nice i Partizana igra se na "Alijans Rivijeri" sa početkom od 18.45 časova.

Standings provided by Sofascore

Ljubitelji fudbala u Srbiji imaće prilike da oba susreta prate u direktnom TV prenosu na dve televizije, TV Areni sport Premium 1 i prvom kanalu Radio Televizije Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Na sve ili nista

27.10.2022 11:08

Idemo PARTIZANE. NA POBEDU !