Stolica dobio ULTIMATUM od uprave!

Autor:

Sport

29.07.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema mu se "šut karta"!

Stolica dobio ULTIMATUM od uprave!

Foto: Starsport

Ilija Stolica tokom meča Partizan - TSC

Fudbaleri Partizana nastavili su sa lošim rezultatima na početku sezone porazom od Novog Pazara u 4. kolu Superlige Srbije rezultatom 1:0.

Prethodno, Partizan je remizirao sa TSC-om i Radničkim iz Niša čime se u julu meseca praktično i oprostio od titule, iako je u fudbalu sve moguće...

Foto: Starsport

Ilija Stolica u Novom Pazaru

Naredni meč crno-beli igraju u četvrtak protv AEK-a iz Larnake od 17 i 30 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a taj duel može biti i poslednji Ilije Stolice na klupi Partizana.

Prema saznanju našeg portala, Stolici je od strane uprave Partizana postavljen jasan ultimatuum - ako se sa Kipra ne vrati sa pobedom dobija otkaz!

Podsestimo, Stolica je sredinom juna nasledio Aleksandra Stanojevića u Humskoj, ali kako sada stvari stoje, otkaz mu ne gine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sava

29.07.2022 21:57

Pedala neznalici

raška

30.07.2022 08:58

Uprava napolje.

ARMIJA NAVIJACA

04.08.2022 11:11

SOINOVANJE UPRAVE ! UPRAVA JE TA KOJA MORA DA ODE KAKO NECE DA SHVATI UPRAVA MORA DA ODE INACE GORECE U PAKLU ! NIKO JE NECE SPASITI. NI JUG NI VLAST. PREDAVNICI PROFITERI KOJI SU NAM UNISTILI KLUB. KRPELJI !