UOČI KUP SUSRETA SA LOZNICOM! Stanojević izneo sve na sto!

Autor:

Sport

05.04.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup je specifično takmičenje, samo jedna eliminaciona utakmica, nema popravnog i zato ulazimo maksimalno, sa najjačim timom, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Loznice.

UOČI KUP SUSRETA SA LOZNICOM! Stanojević izneo sve na sto!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Miloš Jojić

Crno-beli dočekuju Lozničane sutra od 17 sati u Humskoj.

- Izbacili su dva superligaša Čukarički i Radnik, to nešto govori. Skautirali smo ih dobro, upoznati smo i spremni za utakmicu, organizovani su, imaju brzu tranziciju- izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Jojić


Trener crno-belih otkrio je da Miloš Jojić niej spreman, kao i da će nastaviti tradiciju "rotiranja" igrača.

- Prioriteti se znaju, nama je prvenstvo najvažnije, ništa ne može da zameni titulu, ali opet, ako pobedimo sutra u polufinalu smo i naravno da ćemo se boriti za duplu krunu. Približava se kraj sezone, nema više umora, idemo jednu po jednu utakmicu. Trenutno ne razmišljamo o Čukaričkom- istakao je Stranojević i dodao da ekipa neće vežbati penale jer su to često radili ove sezone i zna se kako ko izvodi udarce sa 11 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading