DA LI ZVEZDA OSTAJE bez Gasproma? Oglasili se sa Marakane!

Autor:

Sport

01.03.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde ima reč!

DA LI ZVEZDA OSTAJE bez Gasproma? Oglasili se sa Marakane!

Foto: Starsport/Ilustracija

Zvezdan Terzić kazao je u „Uranku“ da je za osam godina koliko je na čelu Zvezde klub najuspešniji u istoriji.

- Zvezda je 2014. bila pred bankrotom, ovo je najveći uspeh u istoriji, od osnivanja kluba, od 1945. U petak slavimo 77 godina kluba. Kada se bude analizirala istorija, ovaj period je jedan od najslavnijih. Crvena Zvezda je 35. kompanija u Evropi zvanično na UEFA listi. Tek će se izučavati na fakultetima ekonomije i biznisa šta samo to uradili u Crvenoj Zvezdi. Uspeh pripisujem svim članovima kluba, ali da, zahvalan sam i njemu. Govoriću u rebusima kao i moji navijači.

Kada je reč o kompaniji „Gasprom“ koja je sponzor kluba, Terzić je na K1 kazao da nije dobio zahtev da se logo „Gasproma“ ukloni sa dresa Zvezde u utakmicama u Evropi.

- Nadam se da do toga neće ni doći. To bi bio sulud zahtev. Od 2010. „Gasprom“ je uz Zvezdu, bio je uz klub i kada mu je pretio ključ u bravu. Možda klub i nije uvek zasluživao takvu pomoć od tako velikog giganta. Da nije bilo „Gasproma“ ne bi bilo ni Crvene Zvezde ovakve, kada je bilo najteže stali su uz nas. Taj odnos prevazilazi puki sponzorski ugovor. Ali, pošto prihodujemo od 35 do 40 miliona evra godišnje, a od „Gasproma“ dobijamo četiri miliona, mi možemo i sami. Većinu prihoda ostvarujemo iz inostranstva, od UEFA bonusa i transfera igrača. Nemamo finansijskih problema. Zvezda je osposobljena da bude uspešna kompanija. Uvek u prvom krugu dobijamo licencu UEFA što znači da sve obaveze ispunjavamo u roku. Ne znam kada smo poslednji put bili u blokadi, uvek imamo pare na računu- rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading