NOGA U ZADNJICU! Ronaldo NAPUŠTA Junajted?

Autor:

Sport

01.03.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na Old Trafordu!

NOGA U ZADNJICU! Ronaldo NAPUŠTA Junajted?

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Mančester Junajted je povukao veliki potez prošle godine dovevši petostrukog osvajača Zlatne Lopte, Kristijana Ronalda, nazad u klub.

Ipak, izgleda da su se čelnici engleskog kluba predomislili. 37-godišnji Portugalac se muči da povrati staru formu i da ispuni visoka očekivanja kluba. Stvar otežavaju činjenice da su drugi napadači nedostupni; Kavani je povređen, dok je Grinvud pod istragom za nasilje nad devojkom.

 

 

Takođe, Ronaldo se ne uklapa u filozofiju trenera Ralfa Ragnika, koji više voli da njegov tim igra visok presing, na šta portugalski golgeter nije navikao. Mančester Junajted je već pre dolaska Ronalda definisao sistem, koji u tadašnjim okolnostima nije uključivao Ronalda.

Ronaldova nemogućnost da se uklopi u novu sredinu se može videti kroz njegovu statistiku. Portugalac je iz 28 šuteva postigao svega jedan gol, i to na poslednjih deset utakmica.

Ipak, njegova generalna statistika nije loša. On je postigao 15 golova i tri asistencije na ukupno 31 meču, međutim to je ispod uobičajenih brojki koje je Ronaldo postizao u ranijim sezonama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jo

01.03.2022 16:49

Ragnarok, veliki strucnjak. Pa onaj Megvajer je supalj kao sir,a vezni red trubaduri.