USRED HAOSA U UKRAJINI: Suze širom Rusije zbog Valerija Karpina!

Autor:

Sport

28.02.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta za "Zbornaju komandu"!

USRED HAOSA U UKRAJINI: Suze širom Rusije zbog Valerija Karpina!

Foto: Tanjug/AP

Valeri Karpin

Selektor Rusije Valeri Karpin izrazio je žal zbog odluke UEFA i FIFA da onemoguće "Zbornaji komandi" da se takmiči na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Njegove reči su dodatno rastužile naciju, a ruski strateg je podvukao da su igrači razočarani jer im je oduzeto pravo da se na terenu bore za Mundijal.

Reći da je stručni štab ruske reprezentacije razočaran odlukom FIFA isto je kao i da nismo rekli ništa. Naravno, očekivali smo da će se pobednik naše četvorke odrediti na fudbalskom terenu. Šteta za momke koji su sanjali da igraju na Svetskom prvenstvu 2022, a sada su izgubili ovu nadu. Nadam se da će sankcije FIFA i UEFA biti ukinute što je pre moguće i da će se ruski fudbal vratiti na međunarodnu arenu - naveo je bivši ruski reprezentativac. 

 

 

Podsetimo da je Rusija trebalo da igra u polufinalu baraža za odlazan na svetski šampionat sa Poljskom, ali sada je jasno da od njihovog nastupa u Kataru neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Avram

01.03.2022 17:55

Niko se nije setio da izbaci amere sa svih takmicenja. Bombarduju i ubijaju gde god i koga god hoce. Naravno,oni to rade jer su "humani".

Odgovori 11 0