IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Rikardo PROGOVORIO o crvenom kartonu!

Autor:

Sport

25.02.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rikardo Gomeš je bio junak Partizana u revanš meču sa Spartom iz Praga.

IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Rikardo PROGOVORIO o crvenom kartonu!

Foto: Starsport

Partizan je u Beogradu slavio sa 2:1, a oba gola za crno-bele postigao je sjajni Rikardo Gomeš.

Sredinom drugog poluvremena on je dobio crveni karton nakon diskutabilne odluke bugarskog arbitra.

- Da, smatram da je crveni karton bio loš trenutak u igri. Moje mišljenje je da ga nisam zaslužio. Ništa se tu ne može uraditi. Najbitnija stvar je pobeda, da smo prošli dalje, a sa tim ciljem smo i startovali u eliminacionom meču. Zadovoljan sam ovim rezultatom. Smatram da je bitna stvar u ove dve utakmice što smo igrali izuzetno dobro na suparničkom terenu, a to je uvek veoma teško. Znamo da uz podršku koju imamo možemo igrati bolje, a mislim da smo sada smo to i pokazali, ali mislim da je najbitnija prva utakmica - rekao je Rikardo.

Napadač sa Zelenortskih ostrva bio je prezadovoljan atmosferom koju su napravili navijači Partizana.

Republika

Foto: Starsport

- Želim da se zahvalim svima! Oni su nam mnogo, zaista mnogo pomogli! Кada dođu na stadion i podržavaju nas, oni za nas tada predstavljaju još jednog igrača više u timu. Daju nam snagu i energiju, što stvara dobar osećaj i van terena". Pohvalio je i kolege Sašu Zdjelara i Miloša Jojića koji su mu asistirali kod golova. "Njih dvojica su veoma značajni za naš tim, trče, asistiraju i postižu golove. Možda malo više Jojić i dobro je za nas da imamo takve igrače. Oni predstavljaju lice onoga za šta se Partizan bori, a to su energija i kvalitet. Svi mi smo pre svega igrali za Partizan i da naš klub pređe u sledeći krug takmičenja, ali naravno i da mi, igrači, želimo da postignemo gol i zbog sebe i zbog naših prijatelja i porodice, mada kao što sam već napomenuo, najvažniji je Partizan, bez obzira na to ko je postigao gol.

Crno-beli nemaju vremena za odmor. Za dva dana ih očekuje novi izazov i 166. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić.

- Izuzetno je važna ta utakmica, a kada je u pitanju derbi tu postoji dodatna motivacija. Moramo gledati na ovu utakmicu kao na tri boda, naravno, sve se mora uzeti u obzir. Suparnički tim je dobar, ali ne razmišljam o tome, jer zaista verujem u naš tim, igrače i stručni štab i u način na koji mi igramo. Ako tako budemo nastavili, ne moramo da brinemo. Spremni smo, neće nas iznenaditi. Igraćemo pred punim stadionom, moramo da zadržimo čiste misli, da budemo pametni i borimo se kao i uvek - zaključio je dvostruki strelac protiv Sparte iz Praga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading